17 Ocak 2009 Cumartesi

Nice 100 Yıllara



Futbolun ne olduğunu bilmeden bile bildiğim birşeydi bu ezeli rekabet. Ne zaman sezon fikstürü çekilse ilk baktığım şeydir Fenerbahçe maçı. Hele bir de ikinci maç Sami Yen'de ise o fikstür benim için güzeldir. Diğer son iki hafta Beşiktaş-Sivas maçları oynancakmış umrumda olmaz. Özellikle son 10 yılda bu iki takım zaten süper ligin anlamı oldular. Diğer takımlar hiçbir zaman yardımcı oyuncudan öteye gidemediler. Papazın Çayırında 100 sene önce bugün başlayan rekabet önümüzdeki her geçen gün biraz daha arttı. İyisiyle kötüsüyle her futbolseverin en çok beklediği maçlar oldu. Ekibimiz 100.Yıl şerefine sitesinde bir kutlama mesajı yazması da çok güzel birşey. Fenerbahçe'de ki hazımsızlık sanal ortamda da devam ediyor, hiçbir şey yazılmamış yine.

Son olarak, artık şu derbinin reklamını daha iyi yapın be arkadaş, dünyanın bir numaralı derbisi diyoruz bir tek lig tv canlı yayın olarak veriyor.

2 yorum:

  1. Hazımsızlık yargılamasını hemen yapmak çok anlamsız, bu kafadaysak bence böyle entryler girmeye de gerek yok.

    Fenerbahçe resmi sitesi Ümit Özat'ın rahatsızlığı için geçmiş olsun dileklerini bile Galatasaray'dan sonra gönderdi, herhalde bir saatten sonra ve hafta sonları dükkanı kapatıp gider gibi siteyi de kapatıyorlar. Bunda da aynen öyle olmuş, şu an resmi sitede güzel bir yazı bile birlikte bir görsel var.

    YanıtlaSil
  2. ama fenerbahce genel olarak böyle, en büyük rakibini sürekli görmezden geliyorlar, emrenin internet siteside keza öyle, hazımsızlık yazmamdaki amaç oydu yani, yoksa fenerin internet vukuatları saymakla bilmez, en basidi son guiza photoshopu=)

    YanıtlaSil